Öka produktiviteten och spara tid med RA660 Navi-produkter för industriell rengöring

RA660 Navi-produkter är speciellt utvecklade för stora rengöringsjobb där snabbhet, effektivitet och noggrannhet är avgörande. De är utrustade med ett patenterat navigationssystem som möjliggör exakt styrning av maskinen och undvikande av hinder. Fördelarna med RA660 Navi-produkterna är effektiv rengöring, ökad produktivitet och användarvänlighet. Med dessa egenskaper och fördelar kan de effektivt rengöra stora ytor och spara tid och energi. Användarna kan enkelt styra maskinen med hjälp av en lättanvänd pekskärm och app-baserad fjärrkontroll, vilket möjliggör övervakning av maskinen från var som helst. RA660 Navi-produkterna är utvecklade med fokus på att minska sin miljöpåverkan genom att använda energieffektiva teknologier och minska utsläppen av kemikalier.

 • Den perfekta lösningen för stora rengöringsjobb där snabbhet, effektivitet och noggrannhet är avgörande
 • Förvandlar stora rengöringsjobb till en enkel och smidig process
 • Sparar tid och ökar produktiviteten
 • Miljövänlig tack vare energieffektiv teknik och minskade kemikalieutsläpp
Rengör stora utrymmen på ett effektivt och miljövänligt sätt med RA660 Navi

RA660 Navi produkter passar för allmänna utrymmen p.g.a. att de är utformade för att vara effektiva och kan städa stora ytor på kort tid. Dessutom är produkterna anpassningsbara för att klara av olika typer av golv och trånga utrymmen. De kan utföra städning självständigt, vilket minskar behovet av personal, samtidigt som det förbättrar produktiviteten och effektiviteten av städningen. RA660 Navi kan vara i drift dygnet runt, inklusive dagtid, även om det finns mycket aktivitet på de allmänna utrymmen. Den upptäcker människor och anpassar därefter sin rutt. De är också utformade för att minska miljöpåverkan genom att använda mindre energi och minska utsläppen av kemikalier och avfall. Miljöpåverkan för allmänna utrymmen är en viktig aspekt att beakta.

 • Effektiva och anpassningsbara för olika ytor och utrymmen
 • Utför städningen självständigt; minskar behovet av personal och ökar produktiviteten
 • Utformade för att minska miljöpåverkan genom att använda mindre energi och kemikalier

RA660 Navi är en produktserie av professionella städmaskiner som är utformade speciellt för att möta kraven och behoven hos städföretag. Här är några skäl till varför dessa produkter är lämpliga för städföretag:

 1. Effektivitet: RA660 Navi är utrustad med innovativa funktioner som gör städningen effektivare och mindre tidskrävande. Med hjälp av en navigationsfunktion planerar RA660 Navi den mest effektiva rutten och städar ytorna snabbt och effektivt.
 2. Anpassningsbarhet: Produkterna i RA660 Navi-serien kan anpassas efter olika ytor och städningsbehov. De kan justeras för att städa olika typer av golv och kan anpassas för att städa trånga utrymmen.
 3. Automatiserad städning: RA660 Navi har en självständig städning som gör att städföretag kan städa stora ytor utan att behöva anställa för mycket personal.
 4. Lång hållbarhet: RA660 Navi-produkterna är konstruerade för att vara robusta och tåla tuffa arbetsförhållanden. Detta gör dem lämpliga för städföretag som behöver en produkt som kommer att hålla länge och behålla sin effektivitet över tid.
 5. Minskad miljöpåverkan: Produkterna i RA660 Navi-serien är också utformade för att minska miljöpåverkan genom att använda mindre energi och minska utsläppen av kemikalier och avfall. Detta kan vara ett viktigt övervägande för städföretag som vill minska sin miljöpåverkan.
VÅRA MASKINER

Tillverkare

Cleanfix Robotics har över 40 års erfarenhet av att utveckla och producera städmaskiner och robotar.

Cleanfix Robotics är en ledande tillverkare av högkvalitativa städmaskiner och robotar för professionellt bruk, med fokus på innovation, hållbarhet och prestanda.

Cleanfix Robotics tillverkar sina produkter i Schweiz, vilket garanterar en hög produktkvalitet och tillförlitlighet. Företaget har över 40 års erfarenhet av att utveckla och producera städmaskiner och robotar, och de är kända för sin höga tekniska expertis och innovativa lösningar.

Deras produkter är utformade för att möta de högsta kraven på renlighet, hygien och kostnadseffektivitet, och de används över hela världen inom en rad olika branscher och verksamheter, från sjukhus och hotell till lager och flygplatser.Som återförsäljare av Cleanfix Robotics produkter kan vi erbjuda våra kunder högkvalitativa städmaskiner och robotar som är utvecklade med den senaste tekniken och som är lättanvända och kostnadseffektiva. Vi är stolta över att samarbeta med Cleanfix Robotics och vi strävar alltid efter att leverera den bästa möjliga servicen till våra kunder.