CLeanfix städROBOT

RA660 Navi XL

Den nya generationen av RA660 Navi XL, den autonoma industriella städroboten, har tagit stora steg framåt när det gäller intelligens och anslutning. Med appkontroll, 2-i-1 membrantank med en kapacitet på 110 liter och en valfri dockningsstation för helautomatisk tankning av färskvatten och energi, är XL-versionen den mest avancerade autonoma städroboten från oss.

RA660 Navi XL har en större tank och högre rengöringsprestanda, vilket gör den idealisk för stora ytor som lager, tågstationer, köpcentra, flygplatser och andra stora offentliga institutioner. Med många nya innovationer och funktioner är den speciellt utformad för att möta kraven från kunder som behöver 24/7-rengöring på ett helt autonomt sätt.

Det som verkligen skiljer RA660 Navi XL från dess föregångare är den senaste anslutningen och de valfria tillbehören, inklusive Cleanfix Charging Assistant, en dockningsstation som gör det möjligt för roboten att ladda sig själv och tanka på färskvatten helt autonomt. Detta gör att du kan fokusera på andra uppgifter medan roboten håller dina ytor rena och snygga.

  • Appkontroll och en 2-i-1 membrantank med en kapacitet på 110 liter
  • Speciellt utformad för att möta kraven från kunder som behöver 24/7-rengöring på ett helt autonomt sätt.
  • Den valfria tillbehör Cleanfix Charging Assistant gör det möjligt för roboten att ladda sig själv och tanka på färskvatten helt autonomt.

Features

110 l

Vattentankens kapacitet

40 min

Laddningstid

3,5 h

Batteriets gångtid

1‘250 m2/h

Städ kapacitet